חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות בשרי עם גריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות בשרי עם גריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
500 גרם בשר בקר (שריר) חתוך לקוביות
300 גרם גריסים שטופים
1 קופסא של עגבניות שרי קלופות
1 לימון פרסי שחור
½ בצל קצוץ דק
½ כוס תערובת של שמיר ופטרוזיליה קצוצים
1 גזר פרוס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 כפית מלח
¼ כפית סוכר
½ כפית פלפל שחור
מעט שמן
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר חסין אש. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו. מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים, הלימון הפרסי, העגבניות החתוכות, עגבניות השרי, המלח, הפלפל והסוכר. מרתיחים שוב ומנמיכים את האש לבישול של כשעה. מוסיפים את הירק הקצוץ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון