הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
500 גרם בשר בקר (שריר) חתוך לקוביות
300 גרם גריסים שטופים
1 קופסא של עגבניות שרי קלופות
1 לימון פרסי שחור
½ בצל קצוץ דק
½ כוס תערובת של שמיר ופטרוזיליה קצוצים
1 גזר פרוס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 כפית מלח
¼ כפית סוכר
½ כפית פלפל שחור
מעט שמן
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר חסין אש. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו. מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים, הלימון הפרסי, העגבניות החתוכות, עגבניות השרי, המלח, הפלפל והסוכר. מרתיחים שוב ומנמיכים את האש לבישול של כשעה. מוסיפים את הירק הקצוץ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
