חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר יותר ירקןת לפי כמות האנשים
קציצות לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר יותר ירקןת לפי כמות האנשים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר
1תפו"א
1 בצל
1 קישוא
2 ביצים
פפריקה לפי טעם
½ כף מרק עוף
כמון לפי טעם
קמח מצה לפי הצורך
לרוטב
4 שיני שום קצוצים
1 בצל קצוץ
½1 כפות רסק עגבניות
קצת שמן לטיגון
½ כף מרק עוף
פפריקה מתוקה לפי טעם
1 כפית כמון
אופן ההכנה
מגרדים את כל הירקות לקערה בעזרת פומפיה.
מוסיפים את התבלינים, המרק עוף והביצים ולשים היטב.
מוסיפים קמח מצה לפי הצורך ולשים עד לבלילה אחידה.
מטגנים בשמן.
מטגנים את השום והבצל בסיר עד שמזהיב.
מוסיפים את הפפריקה המתוקה הכמון ומרק העוף.
מערבבים ומוסיפים מים פחות מחצי סיר
כשהרוטב רותח, מוסיפים את הקציצות ומכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ ½ שעה
מגיש: rony_n
מקור:
שתף את המתכון