הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר
1תפו"א
1 בצל
1 קישוא
2 ביצים
פפריקה לפי טעם
½ כף מרק עוף
כמון לפי טעם
קמח מצה לפי הצורך
לרוטב
4 שיני שום קצוצים
1 בצל קצוץ
½1 כפות רסק עגבניות
קצת שמן לטיגון
½ כף מרק עוף
פפריקה מתוקה לפי טעם
1 כפית כמון
אופן ההכנה
מגרדים את כל הירקות לקערה בעזרת פומפיה.
מוסיפים את התבלינים, המרק עוף והביצים ולשים היטב.
מוסיפים קמח מצה לפי הצורך ולשים עד לבלילה אחידה.
מטגנים בשמן.
מטגנים את השום והבצל בסיר עד שמזהיב.
מוסיפים את הפפריקה המתוקה הכמון ומרק העוף.
מערבבים ומוסיפים מים פחות מחצי סיר
כשהרוטב רותח, מוסיפים את הקציצות ומכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ ½ שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
