הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים
1 בצל קצוץ גס
צרור כוסברה
צרור פטרזליה
צרור שמיר
מלח פלפל שחור , כורכום ,קינמון, אגוז מוסקט , הל , ציפורן.
אופן ההכנה
להכניס את הבצל והאורז לסיר,להוסיף את כל שאר התבלינים לא לשכוח לקצוץ את התבלינים הירוקים.
להוסיף את המים ,לערבב . לבשל על להבה גבוהה ,עד שהמים קצת מעל האורז, לערבב .
לקחת מגבת לעטוף את המכסה לכסות., לבשל על להבה נמוכה עוד כ -15 דקות.
לכבות, לא להרים את המכסה עוד כ 10 דקות. זאת כדי שהאורז יתבשל על ידי האדים.
מגיש:
מקור: מבת דודה
שתף את המתכון
