חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בשלל צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יפה לעין אך גם מאוד טעים
אורז בשלל צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יפה לעין אך גם מאוד טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים
1 בצל קצוץ גס
צרור כוסברה
צרור פטרזליה
צרור שמיר
מלח פלפל שחור , כורכום ,קינמון, אגוז מוסקט , הל , ציפורן.
אופן ההכנה
להכניס את הבצל והאורז לסיר,להוסיף את כל שאר התבלינים לא לשכוח לקצוץ את התבלינים הירוקים.
להוסיף את המים ,לערבב . לבשל על להבה גבוהה ,עד שהמים קצת מעל האורז, לערבב .
לקחת מגבת לעטוף את המכסה לכסות., לבשל על להבה נמוכה עוד כ -15 דקות.
לכבות, לא להרים את המכסה עוד כ 10 דקות. זאת כדי שהאורז יתבשל על ידי האדים.
מגיש:
מקור: מבת דודה
שתף את המתכון