חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוביות תפו"א פריכים עם רוטב פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" - תחליף לאורז - תפו"א פריכים בקליפתם ("הום פרייז") עם רוטב פלפלים קלויים. br ההכנה ב-3 שלבים: br1. אפיית תפו"א קירור והשהייה במקרר 4 שעות. br2. הכנת הרוטב בבישול וטחינה. br3. טיגון קוביות תפו"א והוספת הרוטב. br
קוביות תפו"א פריכים עם רוטב פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" - תחליף לאורז - תפו"א פריכים בקליפתם ("הום פרייז") עם רוטב פלפלים קלויים. br ההכנה ב-3 שלבים: br1. אפיית תפו"א קירור והשהייה במקרר 4 שעות. br2. הכנת הרוטב בבישול וטחינה. br3. טיגון קוביות תפו"א והוספת הרוטב. br
הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה מזן "דזירה" , עטופים ברדיד אלומיניום
לרוטב:
1 שן שום קצוצה
1 כוס פלפל אדום טרי, חתוך לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
½ כפית מלח
1 כפית אורגנו טרי, קצוץ
1 כוס מיץ עגבניות
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-185°c. אופים את תפוחי האדמה העטופים במשך 50 דקות. מוציאים מהתנור , מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים למקרר למשך 4 שעות. מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות של 1 ס"מ.
הרוטב:
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את שיני השום ואת הפלפלים ומטגנים. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 30 דקות. מסירים מן האש וטוחנים המעבד מזון. מחממים שמן בקלחת עמוקה ומטגנים בכל פעם כמות קטנה של קוביות תפודים כ-4 דקות. מעבירים לקערה. יוצקים את הרוטב מעל לתפודים ומערבבים היטב.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון