הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
2 ביצים
פירורי לחם או מצה
שמן לטיגון
2 כפות אבקת מרק עוף
כורכום
פלפל שחור
חצי חבילה פטרוזיליה
אופן ההכנה
מרתיחים את התפו"א בקליפתם כחצי שעה עד שמתרככים (בודקים עם מזלג)
נותנים 10 דק' להתקרר . מקלפים את הקליפה ומועכים לפירה מוסיפים את הפטרוזיליה תבלינים ביצים ומעט שמן. מערבבים עם היד עד לתערובת אחידה ויוצרים קציצות. בצלחת נפרדת שמים פירורי לחם , מצפים את הקציצה ומטגנים 3 דק' מכל צד .
שיהיה בתיאבון אנשים יקרים!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
