חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה צלויים (עם פטנט)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה קטנים צלויים בקליפתם. (אפשר להגדיל את מספר המנות לפי 4-5 יח' לסועד). brההכנה ע"י בישול מוקדם והאפייה עם מלח גס סביב תפוחי האדמה (הפטנט- לספיגת לחות).
תפוחי אדמה צלויים (עם פטנט)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה קטנים צלויים בקליפתם. (אפשר להגדיל את מספר המנות לפי 4-5 יח' לסועד). brההכנה ע"י בישול מוקדם והאפייה עם מלח גס סביב תפוחי האדמה (הפטנט- לספיגת לחות).
הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה קטנים (ל -2 מנות)
מעט שמן זית
מלח גס לתבנית (סביב תפוחי האדמה)
אופן ההכנה
לבשל את תפוחי האדמה במים (עד כסוי) במשך 20 דקות מן הרתיחה על אש בינונית.
לסנן את המים ולהוציא את תפוחי האדמה שיתקררו מעט.
לחמם את תנור האפייה ל- 200°c. (למנה קטנה אפשר לאפות בתנור "טוסטר אובן").
לשים מעט שמן זית בצלוחית קטנה ולטבול את תפוחי האדמה כך שיצופו בשכבה דקה של שמן זית. לסדר את תפוחי האדמה במרכז התבנית ולפזר מלח גס בנדיבות מסביב להם. (האזור של תפוחי האדמה נשאר ללא מלח) אפשר לזרות מעט מן המלח הגס גם על תפוחי האדמה (ממש מעט).
לאפות 30 דקות עם דלת תנור סגורה! (חשוב כי פעולת היבוש של המלח נעשית כך)
עם גמר האפייה להוציא לצלחת ההגשה (להסיר מלח מיותר מתפוחי האדמה- מספר גרגירים יכולים להשאר).
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון