הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות נבטים [ רצוי השמנמנים]
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרצעות עבות
5 גבעולי סלרי קצוץ דק ללא עלים
5 בצלים ירוקים חתוכים דק
קופסת שימורים אפרסק ללא הנוזלים [ אפשר גם מימש או אננס ]
לרוטב :
שליש כוס שמן
3 כפות סויה
2 כפות חומץ [ הדרים או תפוחים]
כף סוכר
3 שיני שום כתושות
פלפל שחור קורט
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי הרוטב והניח בצד ל10 דקות
לערבב את חומרי הסלט בקערת הגשה .
להוסיף את הרוטב כ 5 דקות לפני ההגשה .
לערבב בעדינות ולהגיש .
בתאבון !!
מגיש:
מקור: סיגל
שתף את המתכון
