הוראות הכנה
מרכיבים
1כרוב קטן חתוך לרצועות דקות
5 גבעולי סלרי חתוכים דק
3 גבועלי בצל ירוק חתוך דק
5 לבבות ארטישוק חתוכים לרצעות [ אפשר גם מהסוג הקפוא, מופשרים ]
2 תפוחי עץ מסוג סמית , קלופים וחתוחים לקוביות קטנות
¼ כוס נבטים
70 גרם שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת עם כפית שמן וקורט מלח
לרוטב :
6 כפות מיונז
1 כפית חרדל
מיץ לימון מלימון אחד
5 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי הרוטב .
מערבבים את הירקות בקערת הגשה.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים קלות .
מפזרים מעל את השקדים הקלויים .
ומגישים !
בתאבון!!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
