הוראות הכנה
מרכיבים
שקית עלי בייבי
6 עלי חסה צעירים חתוכים
קופסת שימורי מנגו מסונן וחתוך לקוביות קטנות
10 תותים גדולים חתוכים ל-4
50 גרם שקדים קלויים קלות [ רצוי שקד מולבן]
לרוטב :
3 כפות דבש
2 כפות תרכיז רימונים [גם מיץ תפוחי עץ מטעים לאוהבי הטעם להוסיף 3 כפות]
2 כפות שמן זית
חצי כפית לימון מגורר
2 כפות מיץ לימון
להגשה:
קרוטונים מטובלים [פרוסות לחם חתוכות לרבועים קטנים מטוגנות קלות בשמן זית קורט כמון וקורט כורכום]
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי הרוטב בקערה.
לערבב קלות את עלי הבייבי החסה התות והמנגו בקערת הגשה.
לצקת מעל את הרוטב .
לפזר מעל את השקדים והקרוטונים ולערבב קלות .
להגיש.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
