חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלה להכנה. תוספת עשבי התיבול משפרים את הטעם והריח.
פשטידת קישואים ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלה להכנה. תוספת עשבי התיבול משפרים את הטעם והריח.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים, קלופים ומגורדים גס
3 ביצים, טרופות
½ כוס קמח תופח
½ כפית מלח
קורט פלפל שחור
5 כפות שמן זית
5 עלי בזיליקום, טריים וקצוצים דק
עלים מ-5 ענפי קורנית, קצוצים דק
עלים מ-1 ענף רוזמרין, קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק בצל
לקישוט:
שבבי שקדים מולבנים
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, משומנת
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
קולפים את הקישואים וחותכים לאטריות בעזרת דיסקת חיתוך גס במעבד מזון. מוסיפים את המלח מערבבים ומשאירים במסננת להוצאת נוזלים. אוספים את כל העלים של עשבי התיבול וקוצצים אותם יחד לחתיכות קטנות. מוציאים את הקישואים המרוסקים וסוחטים עודפי נוזלים. מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב ומשטחים בתבנית משומנת (מומלץ לפזר מעט סולת על השמון בתבנית) מקשטים בשבבים שקדים מעל ואופים ( 180°c )במשך 40-45 דקות עד שהפשטידה משחימה בשוליים (לבדוק עם קיסם עץ במרכז הפשטידה, צריך לצאת יבש).
לקרר על רשת.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון