חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה וטעימה ממוצרים שבד"כ זמינים בבית
פשטידת פסטה קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה וטעימה ממוצרים שבד"כ זמינים בבית
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה בכל צורה
1 גבינה 250 גרם לבנה 5%
1 קוטג' 5%
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית
1 בצל קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות שע"ג השקית ולסנן, לערבב את כל החומרים מלבד ½ מכמות הגבינה הצהובה
מעבירים לתבנית משומנת בגודל 30X30 ס"מ. מפזרים מעל יתרת הגבינה
הצהובה.
מכניסים לתנור בחום 180°c לאפייה במשך ¾ שעה מכוסה ברדיד אלומיניום, ואח"כ להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כ-¼ שעה.
בתאבון.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון