הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
250 גרם קמח תופח
½ כוס סוכר
200 גרם מרגרינה / או חמאה
1 חלמון ביצה
לקרם גבינה :
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
1 כוס סוכר
3 כפות פודינג איסטנט וניל
2 שמנת מתוקה .
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לערבב את חומרי הבצק לגוש חלק . ¾ מהבצק לשטח על תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
ה-¼ הנותר לשטח על תבנית כלשהיא . לאפות יחד ( 180°c ) במשך 15 דקות ,לא יותר.
לקרר היטב. להכין קרם מהשמנת המתוקה המוקצפת עם הסוכר והפודינג ולקפל פנימה את הגבינה. לצקת את הקרם לתבנית העגולה ליישר . את ה-¼ האפוי לפורר באצבעות
ולפזר על הקרם שבתבנית להכניס למקרר על מגש עוגה.
באהבה והצלחה חנה.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון
