חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פרורים לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מרשימה וקלה
עוגת גבינה פרורים לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מרשימה וקלה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
250 גרם קמח תופח
½ כוס סוכר
200 גרם מרגרינה / או חמאה
1 חלמון ביצה
לקרם גבינה :
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
1 כוס סוכר
3 כפות פודינג איסטנט וניל
2 שמנת מתוקה .
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לערבב את חומרי הבצק לגוש חלק . ¾ מהבצק לשטח על תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
ה-¼ הנותר לשטח על תבנית כלשהיא . לאפות יחד ( 180°c ) במשך 15 דקות ,לא יותר.
לקרר היטב. להכין קרם מהשמנת המתוקה המוקצפת עם הסוכר והפודינג ולקפל פנימה את הגבינה. לצקת את הקרם לתבנית העגולה ליישר . את ה-¼ האפוי לפורר באצבעות
ולפזר על הקרם שבתבנית להכניס למקרר על מגש עוגה.
באהבה והצלחה חנה.
מגיש: חנה ששון
מקור: פרטי
שתף את המתכון