הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות אפונה קפואה
1 בצל קצוץ או פרוס
8 שוקי עוף או 4 רבעי עוף (שוק +ירך)
מלח ופלפל לפי הטעם
כמון
כפית שמן לטיגון
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. שמים את האפונה הקפואה בסיר ומכסים המים. מוסיפים מעט מלח ומביאים לרתיחה. כשהאפונה רכה, מסננים את המים ושומרים את האפונה בצד.
2. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את העוף והתבלינים ומשחימים.
3. מוסיפים את האפונה והמים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
