חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שורשים ופסיפלורה - מיוחד לחג השבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מצויין מוגש בדרך כלל כמנה ראשונה או תוספת!
מרק שורשים ופסיפלורה - מיוחד לחג השבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מצויין מוגש בדרך כלל כמנה ראשונה או תוספת!
הוראות הכנה
מרכיבים
שורש פטרוזליה מקולף ופרוס לפרוסות עבות
10 גזרים מקולפים ומחולקים ל4
2 בטטות גדולות מקולפות ופרוסות עבה
שורש סלרי מקולף ופרוס לפרוסות
רכז פסיפלורה מסונן מגרעינים חצי כוס[ רצוי מאוד למרות שאפשר גם בלי]
50 גרם שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת
חצי כוס שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור
מים לכיסוי הירקות כ ליטר מים.
פטרוזליה קצוצה ככף אחת
אופן ההכנה
לבשל את השורשים והפסיפלורה והמים כ35 דקות .לבדוק רכות השורשים ובמידה שהם
רכים להוריד מהגז לצנן מעט .
בעזרת בלנדר ידני לקצוץ את תכולת הסיר .
להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב היטב .
להחזיר לאש נמוכה לבישול קצר של 5 דקות לתבל במלח ופלפל.
להעביר לצלחות הגשה לפזר מעל שקדים קלויים ומעט פטרוזליה ולהגיש.
בתאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון