הוראות הכנה
מרכיבים
שורש פטרוזליה מקולף ופרוס לפרוסות עבות
10 גזרים מקולפים ומחולקים ל4
2 בטטות גדולות מקולפות ופרוסות עבה
שורש סלרי מקולף ופרוס לפרוסות
רכז פסיפלורה מסונן מגרעינים חצי כוס[ רצוי מאוד למרות שאפשר גם בלי]
50 גרם שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת
חצי כוס שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור
מים לכיסוי הירקות כ ליטר מים.
פטרוזליה קצוצה ככף אחת
אופן ההכנה
לבשל את השורשים והפסיפלורה והמים כ35 דקות .לבדוק רכות השורשים ובמידה שהם
רכים להוריד מהגז לצנן מעט .
בעזרת בלנדר ידני לקצוץ את תכולת הסיר .
להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב היטב .
להחזיר לאש נמוכה לבישול קצר של 5 דקות לתבל במלח ופלפל.
להעביר לצלחות הגשה לפזר מעל שקדים קלויים ומעט פטרוזליה ולהגיש.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
