הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח "מרמולייט"
2 כפות גדושות קמח סויה
140 גרם מרגרינה/חמאה רכה (תלוי חלבי או פרווה)
ביצה
2 כפות אבקת סוכר
למלית:
ממרח תמרים
אגוזים קלופים וטחונים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175°c.
מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים במערבל עם וו גיטרה עד ליצירת כדור בצק גמיש ונוח לשימוש. מחלקים לשני כדורים ומרדדים כל כדור בנפרד לעובי של כ-½ ס"מ.
מורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל את האגוזים בנדיבות.
מגלגלים את הבצק עם הממרח לרוחב וחותכים לעוגיות של 2 ס"מ בערך.
מכניסים לתנור 15-20 דקות, עד שתחתית העוגיות זהובה.
מפזרים מעל אבקת סוכר ואוכלים.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
