חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני בעלי גפן וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון מעניין לפטוצ'ני. תוספת חלבית טעימה.
פטוצ'יני בעלי גפן וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון מעניין לפטוצ'ני. תוספת חלבית טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות פטוצ'יני מבושלים במי מלח (לפי ההוראות על האריזה) ומסוננים
½ כוס שמן זית עדין
200 גרם עלי גפן מוחמצים, קצוצים
2 עגבניות בשלות , חלוטות ומגורדות
3 שיני שום קצוצות
1 כפית סוכר חום
פלפל לבן גרוס לפי הטעם
2/3 כוס צנוברים קלויים על מחבת
200 גרם גבינת עזים, חצי קשה מפוררת
אופן ההכנה
מחממים צחבת ברזל גדולה לחום בינוני. מוסיפים שמן זית ומיד אחריו את עלי הגפן.
מאדים תוך ערבוב והוספת העגבניות. מוסיפים את השום, הפסטה, הסוכר והפלפל. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים. מחלקים למנות ומפזרים פירורי גבינת עזים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון