הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
½2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
1 סוכר וניל
2 ביצים
מילוי גבינה:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
¾ כוס אבקת סוכר או סוכר
1 חבילת גבינה 500 גרם 5%
אופן ההכנה
בצק:
לשמן 2 תבניות
תבנית אחת תהיה תבנית העוגה
ותבנית שניה קטנה, בשביל 1/3 מכמות הבצק לצורך פירורים שיבואו על העוגה
מילוי גבינה:
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר
עד קבלת קצפת
לקפל יחד עם הגבינה
ולצקת על העוגה אחרי שהתקררה
לפורר בעזרת הידיים את 1/3 מכמות הבצק האפוי.
את העוגה מקררים יום שלם!
בתיאבון
מגיש:
מקור: ורד
שתף את המתכון
