הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס קמח תופח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
½ קופסא שמנת מתוקה
1 שקית אבקת אפיה
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד חלב או מריר
½ קופסא שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מקציפים את הביצים כאשר נוצר קצף מוסיפים לאט את הסוכר, ממשיכים להוסיף את יתר המצרכים תוך עירבול איטי .
כאשר התערובת אחידה מעבירים לתבנית משומנת ואופים (180°c) במשך כ- 45 דקות.
מוציאים מהתנור ומכינים את ציפוי השוקולד על הגז כאשר הכלי נתון בתוך מחבת עם מים חמים. ומצפים את העוגה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
