הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי:
חבילת גלילי קנלוני
250 ג' גבינה לבנה 5% (או קוטג')
150 ג' גבינה מלוחה מפוררת
ביצה אחת
כף אבקת מרק פטריות
פלפל שחור
2 כפות שמיר קצוץ
לרוטב לבן:
3 כוסות חלב
100 ג' חמאה או מחמאה
3 כפות קמח
1/2 כפית שטוחה של מלח
חצי כפית פלפל לבן
לרוטב עגבניות:
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום
1 כפית סוכר
מעט מלח ופלפל שחור
1 קופסת עגבניות מרוסקות
בזיליקום (עלים או קפוא)
אופן ההכנה
מערבבים את המילוי וממלאים איתו את הצינורות קנלוני.
מבשלים את כל רכיבי רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
שופכים את רוטב העגבניות בתבנית ומעליו מניחים את גלילי הקנלוני.
מכינים את הרוטב הלבן: מחממים בסיר את החלב ממיסים לתוכו את החמאה ומוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים עד שמסמיך ושופכים על הקנלוני.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.
מכניסים לשחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
