הוראות הכנה
מרכיבים
675 סמ"ק שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי לשניים
175 גרם סוכר
75 מ"ל חלב קר
8 חלמונים
אופן ההכנה
להכין מהסוכר קרמל בעל צבע כהה.
להוסיף בזהירות שמנת מתוקה ( שחוממה במיקרו ) .
להוסיף מקל וניל.
לחמם את התערובת ל - 82 מעלות ( לא להגיע לרתיחה ) .
לצקת את תערובת הקרמל לחלמונים תוך כדי ערבוב תמידי להוסיף חלב קר ולצנן .
למלא תבנית אפיה כ- 1/3 גובה מים חמים ולהניח כלים אישיים בתוך התבנית .
למזוג את תערובת הברולה אל תוך הכלים ולאפות כ - 25 דקות ולקרר מספר שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
