חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אושפילאו לילדים (וגם ומבוגרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אושפילאו לילדים (וגם ומבוגרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 שוקיים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
4 גזרים חתוכים למקלות
כוס וחצי אורז מושרה
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל ב 2 כפות שמן עד שקיפות.
להוסיך את העוף ולטגן. להנמיך אש, לכסות ולהוסיך מלח ופלפל, ככה 20 דקות ולהפוך מידיי פעם.
להוציא את העוף (בלי הבצל) מהסיר. להשטיח בסיר (על הבצל המטוגן) שכבת גזר עליה את העוף ועליו עוד שכבת גזר.
על אש נמוכה 10 דקות (עד ששכבת הגזר התחתונה נמסה והעליונה רכה).
אחרי 10 דקות לשפוך על הכל את האורז+מים שיכסו את האורז בתוספת מלח, פלפל וכף מרק עוף.
לכסו ולבשל כ 40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעליו מונחת מגבת.
לחכות רבע שעה לפני שפותחים את הסיר, לערבב את הכל ולזלול.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון