חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אהוב על ילדים.
לזניה גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אהוב על ילדים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת עלי פסטה ללזניה
קופסה של עגבניות מרוסקות
2 קופסאות קוטג'
1 בצל בינוני
גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
מעט גבינת פרמז'ן מגורדת (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
מלח
אורגנו
שמן זית
אופן ההכנה
לרוטב עגבניות:
שמים שמן זית במחבת גדולה, לפני שהוא מתחיל לבעבע, מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מעט מים אורגנו ומלח ומבשלים על אש קטנה עד רתיחהץ מורידים מהאש ומניחים לו להתקרר 10 דקות.
בינתיים מכינים תערובת גבינה:מערבבים קוטג, גבינות וביצים.
בתבנית זכוכית לוקחים מעט מרוטב העגבניות ומפזרים בתחתית ומעל את דפי הלזניה, מעל יוצקים מרוטב העגבניות ומעל מרוטב הגבינה, מעל שוב דפי לזניה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת (כ 3 שכבות דפי לזניה) משאירים את פני השטח כשלמעלה רוטב הגבינה.
מפזרים מעל גבינה צהובה, מכסים בנייר אלומיניות כשבצדדיו עושים חורים קטנים בעזרת מזלג ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לבערך 35 דקות.
מסירים את האלומיניות ומשאירים לעוד 10 דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון