חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוקולי עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוקולי עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות מופשרות וחתוכות
350 גרם חזה עוף מנוקה חתוך לקוביות
4-5 כפות שמן זית
2-3 שיני שום קלופות וקצוצות דק
1 כפית ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ דק (או חצי קוביה קפואה).
2-3 טבעות פלפל חריף קצוץ דק או קורט צ'ילי כתוש.
5 בצלים ירוקים (לבן וירוק בהיר בלבד)קצוצים גס.
1 כוס עלי בצל ירוק חתוכים לטבעות
1 כוס מים רותחים
1 כפית אבקת מרק עוף
3 כפות יין שרי ו יין לבן יבש
3 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כפית סוכר
להשריית העוף:
1 כפית קורנפלור
1 כף רוטב סויה
להגשה:
אורז לבן מבושל + 3/4 כוס בוטנים קלויים או מטוגנים קצוצים גס.
אופן ההכנה
לערבב בקערה את חומרי המשרה ולהשרות את חזה העוף 10-20 דקות.
לחמם 2 כפות שמן בווק או בסיר רחב ולטגן את קוביות העוף תוך ערבוב עד קבלת גוון זהוב ולשמור בצד.
להוסיף כף שמן לווק ולטגן שום, גינג'ר ופלפל חריף כדקה.
להוסיף מחצית מתפרחות הברוקולי לווק ולהקפית כ 3 דקות ולשמור בצד.
לחזור על הפעולה עם מחצית התפרחות השניה.
להחזיר את כל הרכיבים לווק, להוסיף בצל ירוק ולערבב כדקה על להבה בינונית.
לערבב בקערה: מים רותחים, א.מרק עוף, יין, רוטב סויה, קורנפלור וסוכר, להוסיף לסיר ולהביא לרתיחה.
לכסות ולבשל על להבה נמוכה כ 2 דקות.
להגיש על מצע אורז לבן ולבזוק מעל בוטנים קצוצים.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון