חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא באורז ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון סוף סוף הדרך!!
עוף ממולא באורז ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון סוף סוף הדרך!!
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם (אפשר גם כרעיים)
1 כוס אורז
מלח
2 בצל בינוני קצוץ
צנובר
צימוקים
שזיפים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
כף אבקת מרק עוף
4 שיני שום כתוש (2 לעוף ו 2 לתפו"א וירקות)
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
ירקות חתוכים לפי בחירה( 3 קישואים חתוכים לטבעות, בטטה חתוכה לטבעות, גזר, פלפל אדום וכו').
3 בצלים חתוכים לטבעות.
כוס גדולה מים רותחים+ כפית א.מרק עוף.
3/4 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס יין מתוק
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות.
לשטוף כוס אורז במים, לשים בסיר ולכסות במים להוסיף קצת מלח להביא לרתיחה ולבשל עוד 6 דקות.
לסנן ולשטוף את האורז בקערה.
במחבט גדולה לאדות בשמן זית 2 בצלים קצוצים, מוסיפים צנוברים ומטגנים מספר דקות יחד, מוסיפים צימוקים ושזיפים מערבבים הכל יחד ומוסיפים לקערת האורז.
מוסיפים לקערה קצת שמן זית, פלפל שחור וקצת מלח ואבקת מרק עוף וקצת קינמון.
ממלאים את העוף בחלק מהתערובת וחלק ממנה משאירים לפיזור מסביב לעוף (אם מכינים כרעיים אין צורך למלא).
ממליחים את העוף.
לוקחים שמן, 2 שיני שום כתוש, פלפל והרבה פפריקה ומורחים על העוף.
מכינים אותה תערובת ומערבבים עם תפוחי האדמה והירקות.
בסיר בישול טפלון אובלי גדול מפזרים טבעות בצל, מעל מניחים את העוף/כרעיים, בצד אחד שמים את הירקות ובצד השני את האורז מהמילוי.
מוסיפים כוס מים רותחים גדולה+ כפית מרק עוף.
מכניסים את הסיר לתנור חצי שעה 180 מעלות, אח"כ שופכים על העוף 3/4 כוס יין אדום יבש+ 1/4 כוס יין מתוק ומורידים ל 150 מעלות לשעה וחצי.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון