חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טריו רב שכבתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טריו רב שכבתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס וגם למוס שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
4 חלמונים
1/2 כוס קפה
4 חלבונים
קורט מלח
1/4 כוס סוכר
לגנאש:
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גרם קוביות שוקולד מריר
לקרם חלבה ושוקולד לבן:
1 כוס שמנת מתוקה
80 גרם חלבה מפוררת
100 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה
מכינים יום קודם את קרם החלבה ושוקולד לבן:
מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את החלבה והשוקולד הלבן ומכסים.
אחרי כשעה מערבבים היטב לתערובת חלקה ושומרים במקרר לליילה.
מכינים את הבסיס:
מקציפים 4 חלמונים עם 2 כפות מהסוכר לתערובת בהירה ותפוחה,
ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לתערובת החלמונים תוך ערבול איטי. מוסיפים 1/2 כוס קפה ומערבלים לאחידות.
בנפרד מקציפים חלבונים עם קורט מלח ושאר הסוכר לתערובת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד בעדינות.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ומקררים.
מכינים את הגנאש:
מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את קוביות השוקולד, מערבבים היטב לתערובת חלקה ויוצקים על המוס האפוי.
מקציפים את קרם החלבה ושוקולד לבן ששהה במקרר ומשטחים מעל קרם הגנאש.ומקררים.
מכינים שוב תערובת של הבסיס והפעם לא אופים אותה והיא משמשת מוס שוקולד עשיר, יוצקים על קרם החלבה והשוקולד הלבן ומקררים היטב.
אפשר ורצוי להקפיא את העוגה ולהוציא מכשעה לפני ההגשה.
אפשר לגרד מלמעלה שבבי שוקולד לבן לקישוט.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון