הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
300 גרם חזה עוף טחון
2 בצלים מגורדים וסחוטים
פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
2 ביצים
¼ כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
תפוח אדמה מגורד דק וסחוט
לרוטב:
בצל קצוץ
קופסת עגבניות מרוסקות גדולה
מלח ופלפל לפי טעם
1 כפית אבקת מרק עוף
כוס מים
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות:
מערבבים בקערה את כל החומרים ויוצרים קציצות (עדיף קטנות)
להכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל במעט שמן זית, כשמשנה צבע מוסיפים את יתר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מנמיחים את האש ומוסיפים את כדורי העוף ומכסים, מבשלים כ ¾ שעה.
להגשה אפשר לשים מעל אורז אבל ילדים מעדיפים עם פסטה/ספגטי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
