חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי גבינה ותפוחים עם פרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב מנצח של גבינה, תפוחים, דבש וקינמון brעוגה קצת כבדה אך משובחת
פאי גבינה ותפוחים עם פרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב מנצח של גבינה, תפוחים, דבש וקינמון brעוגה קצת כבדה אך משובחת
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
250 גרם קמח תופח
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה רכה
למילוי:
4 תפוחים גדולים פרוסים דק
50 גרם סוכר
כפית קינמון
500 גרם גבינה לבנה
4 כפות דבש
2 חלמונים
2 כפות גדושות קורנפלור
תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
שלב א: מערבבים היטב את כל חומרי הבצק, מרפדים את תחתית התבנית ב 2/3 מכמות הבצק ומכניסים למקרר. את ה 1/3 הנותר שומרים בצד.
שלב ב': מאדים על אש נמוכה את התפוחים, הסוכר והקינמון כ-5 דקות, מסננים ושומרים ¼ כוס ממיץ התפוחים שנוצר.
שלב ג': בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה, דבש וחלמונים. ממיסים ב-¼ כוס מים את הקורנפלור ומוסיפים לסירופ התפוחים. מערבבים יחד עם הגבינה.
שלב ד': משטחים את התערובת על הבצק שבתבנית, מפזרים את התפוחים ומעל לכל מפוררים את 1/3 הבצק שנותר.
אופים בתנור (180°c) במשך כשעה (עד שמזהיב).
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון