חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר הודו אדום עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר הודו אדום עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' זיתים ירוקים מגולענים
1 ק"ג בשר הודו אדום
1 כפית פפריקה
1 כף גבישי שום
1/3 כוס שמן
2 בצלים גדולים
2 כפות רסק עגבניות
1/3 כוס מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
משרים את הזיתים למשך 6-8 שעות במים. מחליפים את המים, מרתיחים ומסננים.
חותכים את הבשר לקוביות בינוניות בוזקים עליהם פפריקה וגבישי שום ומשהים לחצי שעה.
קוצצים את הבצל ומשחימים בשמן מוסיפים את הבשר ומאדים על אש נמוכה במשך מספר דקות בסיר סגור תוך בחישה מדי פעם.
מוסיפים רסק עגבניות מעורבב עם מים על הבשר וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
לבסוף מוסיפים את הזיתים, מערבבים היטב וממשיכים לבשל כ ¼ שעה נוספת.
מגיש: tzaraf
מקור:
שתף את המתכון