חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים קצת כבדה אך מאד עשירה brאצלי זה מסורת כל שנה אחרי סעודה מפסקת של יום כיפור ומה שנותר, לאחר הצום. מספק כמות brטובה של סוכרים.
עוגת תפוחים בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים קצת כבדה אך מאד עשירה brאצלי זה מסורת כל שנה אחרי סעודה מפסקת של יום כיפור ומה שנותר, לאחר הצום. מספק כמות brטובה של סוכרים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח תופח קטן
שקית אבקת אפיה
5 ביצים מופרדות
¾ כוס שמן
כ-7 תפוחים בינוניים
כף קורנפלור
כפית קינמון
¾1 כוסות סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
שכבה ראשונה הבצק: ללוש יחד את הקמח, אבקת אפיה, 5 חלמונים ושמן. לצקת לתבנית מס'
26 משומנת ולהדק היטב. לאפות בתנור(180°c) במשך כ-20 דקות ולהוציא.
שכבה שניה התפוחים: מקלפים וחותכים לקוביות את התפוחים מבשלים בסיר עם הקינמון ו-¾כוס סוכר עד להתרככות קלה, ממיסים בכוס כף קורנפלור ב-¼ כוס מי ברז, יוצקים לסיר התפוחים תוך כדי רתיחה ומבשלים עוד דקה תוך בחישה מתמדת, משטחים על שכבת הבצק האפויה.
שכבה שלישית הקצף: מקציפים היטב 5 חלבונים עם כוס סוכר, כאשר נוצר קצף קשה ויציב מורחים על שכבת התפוחים (יש להקפיד ששכבת התפוחים לא תהיה חמה) ואופים בתנור
לעוד ½שעה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון