הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח תופח
2/3 כוס סוכר
¼ כפית מלח
4 כפות שמן
2 ביצים
כוס מיץ תפוזים
½ כוס שבבי שוקולד לבן
** במקום שוקולד לבן אפשר להוסיף תפוחי עץ מגורדים או כל דבר העולה על רוחכם.
אופן ההכנה
חמם מראש תנור לחום בינוני 180°c.. מסדרים את המנז'טים בשקעים תבנית המאפינס.
ערבב בקערה קמח, סוכר, מלח.
בקערה נפרדת טרוף קלות את הביצים, הוסף את, מיץ התפוז והשמן.
הוסף את תערובת הביצים לתערובת החומרים היבשים. שלב את שתי התערובות בזהירות. הוסף את שבבי השוקולד הלבן.
מלא כל שקע 2/3 מנפחו.
אפה כ- 20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
