הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 24
מצרכים:
200 ג` חמאה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
שמנת מתוקה
2.5 כוסות קמח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1.5 כוסות קוקוס
סירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
הכנה:
1. להקרים / להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצים אחת, אחת.
2. להוסיף את הווניל, לערבב קמח, סודה לשתיה ומלח.
3. תוך כדי עירבול במהירות נמוכה, להוסיף חצי מכמות השמנת המתוקה,
חצי מהקמח, את החצי השני של השמנת ואת הקמח שנותר, להוסיף את הקוקוס.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות שעה, לצנן.
5. לבשל את מצרכי הסירופ ולצקת בעזרת כף על העוגה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
