הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
250 גר' בצק פיצה,
150 גר' גבינת מסקרפונה
100 גר' עלי אורוגולה חתוכים
1 בצל ירוק קצוץ
150 גר' סלמון מעושן
מלח גס, פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1) פותחים את הבצק לגודל הרצוי.
2) בעזרת שק זילוף מזלפים את גבינת המסקרפונה בצורת שבלול על פני הבצק.
3) מתבלים במלח ופלפל ואופים בחום של 220 מעלות למשך 8-10 דקות.
4) בעת ההגשה מפזרים על פני הפיצה אורוגולה ובצל ירוק קצוץ ומניחים מעל את פרוסות הסלמון.
* בפיצה זו הבסיס מוגש חם ואילו התוספות קרות כך שמתקבלת פיצה פושרת ולא חמה במיוחד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
