הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' בצק פיצה
2.5 כפות רוטב פיצה בסיסי
100 גר' מוצרלה יבשה מגורדת
60 גר' רוקפור מגורד
100 גר' פרוסות בטטה מטוגנות
פלפל שחור גרוס, מלח גס
בצל ירוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1) פותחים בצק לגודל הרצוי ומורחים ברוטב פיצה, מפזרים את גבינת המוצרלה ואת הרוקפור.
2) מסדרים פרוסות דקות של בטטה שעברו טיגון עמוק מראש וצוננו.
3) אופים כ- 10-12 דקות בחום של 250 מעלות.
4) מגישים בתוספת בצל ירוק פרוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
