הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
תערובת 1:
2 מיכלים גבינה 9%
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט וניל
4 חלמונים
½ כוס סוכר
תערובת 2:
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים של תערובת מס' 1 במערבל במהירות נמוכה או במטרף יד.
מקציפים חלבונים עם ¼ כוס סוכר.
מאחדים את התערובות ואופים ב-180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים ומצננים.
מקציפים היטב 2 שמנת מתוקה עם מה שנותר בחבילת האינסטנט וניל ו-5 כפיות סוכר.
מורחים את הקרם על העוגה.
הערות:
אפשר להחליף את הגבינה ב-5% או לערבב 5% ו-9%
לאפות את העוגה בתוך תבנית מלאה מים עד לחצי הגובה כדי למנוע סדקים.
אפשר גם בלי ציפוי השמנת. למעשה, העוגה נטרפת עוד לפני שמספיקים לצפות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
