חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוגלך שוקולד ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brרוגלך-עם פקאן-ושוקולד (מן הסתם) br brזמן הכנה : כשעה. מספיק ל כ- 50 מנות br
רוגלך שוקולד ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brרוגלך-עם פקאן-ושוקולד (מן הסתם) br brזמן הכנה : כשעה. מספיק ל כ- 50 מנות br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
כ300 גרם גבינת שמנת
כ 200 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת חמוצה
2 כפיות תמצית וניל למילוי:
1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון טחון
ק/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים
כוס שוקולד צ'יפס
4 כפיות ריבת תפוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. הניחו את הקמח, סוכר, והמלח בקערת מערבל גדולה וערבבו במהירות נמוכה. הוסיפו את הגבינה והחמאה וערבבו עד לקבלת בצק "פירורי".
2. ערבבו את השמנת החמוצה והווניל בקערה נפרדת. הוסיפו את התערובת לבצק. ערבבו עד לקבלת בצק רך. חלקו את הבצק ל4 חלקים שווים וצרו עיגול שטוח מכל חלק. עטפו כל אחד בניילון וקררו לשעה אחת לפחות.
3. הניחו את הסוכר והקינמון בקערה קטנה וערבבו. הוסיפו את אגוזי הפקאן והשוקולד צ'יפס. חממו תנור לחום של כ 200 מעלות.
4. הוציאו את הבצק מהמקרר. רדדו כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר של כ 35 ס"מ.
5. מרחו את המילוי ממרכז הבצק לשוליו. חיתכו את הבצק עם המילוי ל 12 משולשים ארוכים. גלגלו את הבצק מהבסיס לקצהו. הניחו את הרוגלך על תבניות משומנות. ואפו כ 30 דקות.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון