חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרנג עם תפוחים, רפרפת וקינמון ("קני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרנג עם תפוחים, רפרפת וקינמון ("קני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות אבקת פודינג
60 גרם גוש שוקולד מריר
כפית חומץ
3/4 כוס חלב
4 חלבונים
60 גרם חמאה
כוס סוכר
כף סוכר
1 1/4 כוסות סוכר חום
כפית קורנפלור
1/2 כפית קינמון טחון
1 1/4 כוסות קצפת
2 תפוחים ירוקים, מקולפים וחתוכים לפרוסות
אופן ההכנה
1. מחממים מראש תנור ל 150 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה, מסמנים על כל נייר שלושה מעגלים של 10 ס"מ קוטר. בקערת מערבל מזון מערבלים את החלבונים עד שמקבלים קציפה יציבה. בהדרגה, מוסיפים סוכר ומערבלים אחרי כל הוספה. מערבלים 10-5 דקות עד להתעבות, קבלת ברק וכל הסוכר נמס. מקפלים פנימה חומץ, קורנפלור וקינמון.
2. מכניסים את המרנג לשקיק זילוף בעל פיה 1.5 ס"מ בצורת כוכב. מזליפים חלק מהמרנג על המעגלים ליצירת הבסיס. ביתרת התערובת מזליפים צורות של כוכים מסביב לקצה הבסיס ליצירת דופן. אופים בתנור 30 דקות עד שפריך ובעל גוון חיוור. מכבים את התנור, מצננים את המרנג בתנור כאשר הדלת פתוחה.
3. להכנת הרפרפת: מערבבים בסיר בינוני אבקת פודינג עם סוכר ומעט חלב. מוסיפים את יתרת החלב, מערבבים על אש בינונית עד שהתערובת רותחת ומתעבה. מצננים.
4. הכנת תפוח בקרמל: בסיר בעל תחתית עבה, מחממים חמאה ומוסיפים תפוחים. מבשלים, בוחשים עד שהסוכר נמס. מביאים לנקודת רתיחה, מקטינים את האש. תוך בחישה, מבשלים 3 דקות או עד שהתפוחים רכים והרוטב סמיך. מצננים מעט.
5. לפני ההגשה, מכניסים רפרפת לתחתית כל "קן", ומכסים בתפוחים פושרים, ועליהם מוסיפים מעט קצפת. בעזרת קולפן, קולפים תלתליםמהשוקולד ומפזרים על הקצפת.
מגיש: marytubr
מקור: WWW.CAKES-R-US.COM
שתף את המתכון