הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס אגוזי פקאן סינים קצוצים גס
4 אגסים
3 חלבונים
3 כפות סוכר
מיץ מ- 1 לימון
½ ליטר מים
75 גר´ סוכר
כוסית ליקר קפה
100 גר´ שוקולד מריר מגורר
אופן ההכנה
חוצים את האגסים מוציאים ליבה בסיר מחממים מיץ לימון
3 כפות סוכר 1/2 ליטר מים עד לרתיחה
מניחים אגסים מבשלים עד שהאגסים מתרככים מוציאים אגסים מהסיר
מסננים היטב מעבירים את האגסים לתבנית אפיה יוצקים מעליהם את הליקר
מפזרים מעל שוקולד אגוזים מקציפים חלבונים וסוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
