הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בערך, שזיפים מגולענים
60 גרם אבקת סוכר
350 גרם גלידת וניל
½ כוס ליקר תפוזים (אפשר "סברה")
אופן ההכנה
מכניסים את השזיפים המגולענים למעבד מזון עם להב פלדה, מוסיפים את אבקת הסוכר והגלידה. מפעילים את המעבד ל 2 דקות עד שהכל מרוסק אחיד ויפה, מוסיפים את הליקר ומפעילים עוד כמה שניות לערבוב.
מעבירים למיכל פלסטי ושומרים בהקפאה למשך מספר שעות.
להגשה:
מרסקים קצת במזלג, מעבירים לגביעים או לצלוחיות הגשה ומקשטים בפלח פרי טרי.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קיץ של פירות
שתף את המתכון
