הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
½ כוס סוכר
4 כפות קונפלור
4 כפות פודינג
½ ק"ג שמנת חמוצה (או גבינה לבנה)
אופן ההכנה
מקציפים 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מכניסים לתוך קערה: ½ ק"ג שמנת, 5 חלמונים, 4 כפות קונפלור ו-4 כפות פודינג
מערבבים היטב.
בתנועות עטיפה יש לערבב את הקצפת עם השמנת.
לצקת לתוך תבנית משומנת לתנור בחום גבוהה מאוד למשך 10 דקות
אח"כ יש להוריד את הטמפ' לחום בינוני למשך 45-55 דק' לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לצינון.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
