חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br
עוגת גבינה קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
½ כוס סוכר
4 כפות קונפלור
4 כפות פודינג
½ ק"ג שמנת חמוצה (או גבינה לבנה)
אופן ההכנה
מקציפים 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מכניסים לתוך קערה: ½ ק"ג שמנת, 5 חלמונים, 4 כפות קונפלור ו-4 כפות פודינג
מערבבים היטב.
בתנועות עטיפה יש לערבב את הקצפת עם השמנת.
לצקת לתוך תבנית משומנת לתנור בחום גבוהה מאוד למשך 10 דקות
אח"כ יש להוריד את הטמפ' לחום בינוני למשך 45-55 דק' לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לצינון.
בתאבון
מגיש: כלניה
מקור:
שתף את המתכון