חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מבושל בתפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם ניחוח שהשכנים שואלים אם אפשר לבוא לאכול brאני כמובן לא מתנגדת
עוף מבושל בתפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם ניחוח שהשכנים שואלים אם אפשר לבוא לאכול brאני כמובן לא מתנגדת
הוראות הכנה
מרכיבים
חלקי עוף האהובים עליכם לפי מספר הסועדים
אני מעדיפה כרעיים או שוקיים או עוף שלם פרוס לשמונה חלקים
3 תפוזים פרוסים דק דק ללא הקליפה
2 כפות סוכר
סיר מים רותחים
ביצה טרופה
שומשום לציפוי
אופן ההכנה
מרתיחים מים סיר בכמות של 2 כוסות
ומבשלים את התפוזים עם הסוכר עד לשקיפות התפוזים וסמיכות הסירופ
מניחים העוף הפרוס בתוך סיר התפוזים ומבשלים עוד כחצי שעה אם יחסרו מים , יש להוסיף מעט ועל אש נמוכה. להוציא העוף ולכבות האש.
מצפים העוף בביצה הטרופה בעזרת מברשת וזורים השומשום מלמעלה
מניחים העוף בתבנית אפיה רצויה ויוצקים בעדינות סביב את סירופ התפוזים ואת חלקי התפוז
מניחים יפה יפה סביב ומעל העוף
אופים עד להזהבת העוף עם חום בינוני גבוה רגיל ולא טורבו
מגיש: דורית קוגמן
מקור: עצמי
שתף את המתכון