הוראות הכנה
מרכיבים
2 בגטים
2 כפות מיונז
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
1 כוס כרוב קצוץ
1 כפית זעתר
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
חותכים את הבגטים לשניים וכל בגט חוצים באמצע.
מערבבים את המיונז עם הכרוב ומורחים בהם את הבגטים
מפזרים על כל בגט את הבולגרית ומעל את הגבינה הצהובה את הזעתר המלח והפלפל
כשהתנור חם מכניסים את 4 החצאים על תבנית אפיה .
10 דקות עד שהנל מבעבע .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
