הוראות הכנה
מרכיבים
כוס סוכר
60 גר' חמאה
6 אגסים מסוג ספדונה
300 גר' בצק עלים
2 כפות צנוברים
אופן ההכנה
1. שמים את הסוכר בסוטאז' שניתן להכניס לתנור (סיר עם שתי ידיות) עד שהופך לקרמל.
2. מוסיפים את החמאה עד המסה ומורידים מהאש.
3. שמים חצאי אגסים בלי הגרעינים כשהחלק הפנימי פונה כלפי חוץ בצורה של פרח.
4. מרדדים את הבצק ושמים מעל כך שמכסה את הכל ומהדקים לדפנות.
5. מחוררים את הבצק עם סכין או מזלג.
6. מכניסים לתנור החם בחום בינוני עד שהבצק משחים.
7. מוציאים והופכים על צלחת מתאימה בזהירות רבה.
8. קולים את הצנוברים ומפזרים מעל לפני ההגשה עם רוטב הקרמל מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
