חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט טאטן אגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט טאטן אגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס סוכר
60 גר' חמאה
6 אגסים מסוג ספדונה
300 גר' בצק עלים
2 כפות צנוברים
אופן ההכנה
1. שמים את הסוכר בסוטאז' שניתן להכניס לתנור (סיר עם שתי ידיות) עד שהופך לקרמל.
2. מוסיפים את החמאה עד המסה ומורידים מהאש.
3. שמים חצאי אגסים בלי הגרעינים כשהחלק הפנימי פונה כלפי חוץ בצורה של פרח.
4. מרדדים את הבצק ושמים מעל כך שמכסה את הכל ומהדקים לדפנות.
5. מחוררים את הבצק עם סכין או מזלג.
6. מכניסים לתנור החם בחום בינוני עד שהבצק משחים.
7. מוציאים והופכים על צלחת מתאימה בזהירות רבה.
8. קולים את הצנוברים ומפזרים מעל לפני ההגשה עם רוטב הקרמל מעל.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון