הוראות הכנה
מרכיבים
בצל
שמן זית
¾ מיכל שמנת מתוקה
מלח פלפל לפי הטעם
פסטה
3 עגבניות (מומלץ עגבניות תמר)
אופן ההכנה
מחממים שמן זית בסיר.
חותכים בצל אחד דק.
מזהיבים את הבצל .
מוסיפים מעט פלפל גרוס וציר עוף או מעט אבקה לבצל בזמן הטיגון
מגרדים בפומפיה 3 עגבניות (מומלץ עגבניות תמר)
מוסיפים לסיר
מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות
כפית סוכר
מלח ופלפל גרוס
מוסיפים לרוטב ציר מרק עוף או כפית אבקת מרק
מוסיפים כוס וחצי מים רותחיפ
מבשלים כ 20 דק'
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן
מוסיפים ¾ מיכל שמנת מתוקה לרוטב העגבניות
מניחים 5 דק' נוספות בסיר
מעבירים את הרוטב לסיר עם הפסטה המסוננת ממים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: CookShare בעלי
שתף את המתכון
