חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב מנצח בין שוקולד לתפוז brוהתוצאה מרעננת!
עוגת שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב מנצח בין שוקולד לתפוז brוהתוצאה מרעננת!
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1 שמנת מתוקה להקצפה
3 ביצים
½1 כוסות סוכר
2 כפות קליפות תפוז מגוררות
מיץ מתפוז אחד
כפית תמצית וניל
½1 כוסות קמח תופח
תבנית עגולה משומנת בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180°c .
ממסיסים את השוקולד במיקרוגל (או בתוך סיר).
מקציפים את השמנת ומערבבים עם השוקולד. מפרישים חצי לציפוי.
מקציפים את הביצים לקצף אוורירי ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד הלבנת הקצף והפיכתו לקצף יציב.
מוסיפים את המיץ, קליפת התפוז, ותמצית הוניל.
מערבבים את ההקצפה עם השוקולד והשמנת בתנועות עטיפה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח.
מעבירים את הבלילה לתבנית אופים בתנור (180°c) במשך כ-½ שעה עד שקיסם יוצא יבש.
מזגגים את העוגה בשוקולד ושמנת שהותרנו.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון