הוראות הכנה
מרכיבים
מילקשייק שוקולד:
3/4 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
4 כפיות גלידת שוקולד
4 כפיות כפיות גלידת וניל
מעט תותי שדה, פטל
פתיתי שוקולד
מלקשייק תות:
10 פירות פטל טריים
10 תותי שדה טריים
חצי כוס חלב
4 כפיות גלידת וניל
יוגורט פטל
מעט דבש
אופן ההכנה
מלקשייק שוקולד:
יש להכניס יחד לבלנדר את חלב, הגלידה והשמנת ולערבל עד לקבלת עיסה אחידה. מזגו לצלוחיות ופזרו מעט פתיתי שוקולד, ניתן לקשט בתותים , פטל או בפרי אחר.
מלקשייק תות:
חתכו את הפרי לחתיכות והכניסו למקרר עד להקפאתו.
לאחר מכן הכניסו את הפירות לתוך בלנדר הוסיפו את היוגורט, הגלידה והחלב, הוסיפו מעט דבש לפי הטעם. ערבלו עד לקבלת עיסה אחידה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
