חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם גבינה לבנה (מומלץ- גבינה למילוי עוגות של "השף הלבן ")
1 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
1 שקית ג'לטין תפל (עד 20 ג''ר)
150 מ''ל יוגורט רגיל
½ כוס מים רותחים
500 מ''ל שמנת מתוקה להקצפה
150 ג'ר פירורי בסקוויטים (מומלץ "פטי-בר" ו"ליידי פינגרס" ביחד)
100 ג''ר חמאה מומסת.
שקית אינסטנט פודינג וניל.
**לציפוי**
1 שקית ג'לי פטל/תות
3 כפות ריבת פירות יער/תות/ פטל או כל ריבה אדומה.
מים רותחים להמסת הג'לי.
אופן ההכנה
מערבבים ½ כוס פירורים עם החמאה המומסת ומשטחים על תחתית התבנית.
מערבבים בקערת מערבל גבינה, מיץ לימון, סוכר ותמצית וניל עד שהסוכר נמס.
ממיסים את הג'לטין ב ½ כוס מים רותחים עד להמסה מלאה. מצננים.
מכניסים לג'לטין את היוגורט ומערבבים היטב, מוסיפים לגבינה ומערבבים בקערב מערב במהירות נמוכה. מכניסים את הקערה לצינון במקרר למשך 10 דקות.
מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג ליצירת קצפת יציבה (מומלץ להכניס את הקערה למקרר לפני כן)
מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים את על התערובת לתבנית עם הפירורים, משטחים יפה ומכניסים לקירור ל- 7 שעות.
הכנת הציפוי-
ממיסים את הג'לי במים הרותחים, מצננים מעט, שמים בפנים את הריבה ומערבבים היטב.
מוציאים את העוגה, מזליפים את הג'לי על העוגה ומקררים.
בתאבון.
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון