הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
מיכל שמנת מתוקה
150 ג''ר שוקולד מריר איכותי.
אופן ההכנה
להפריד את הביצים, להקציף החלבונים, להמס השוקולד במתקן "בן מרי" (סיר אחד בתוך סיר אחר מלא מים), לאחר שהשוקולד נמס, לצנן מעט -ולערבב החלמונים עם השוקולד.
לאחר ערבוב טוב, להכניס את החלבון המוקצף ולערבב ב"קיפול" לתוך תערובת השוקולד. להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב , להעביר 2 - 3 כפות קצפת לתערובת השוקולד לערבב בעדינות. לאחד את הקצפת עם תערובת השוקולד ע"י ערבוב "קיפול" עדין. לצקת לכלי הגשה, להניח במקרר ל-24 שעות ולאכול בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
