הוראות הכנה
מרכיבים
350 גר' קמח אוסם תופח מאליו
1 חבילה אגוזי מלך
1 חבילת חמאה
3 ביצים
1 כוס סוכר
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
לערבב קמח, אגוזים, סוכר, ביצים וחמאה. לחלק את הבצק ל-3 חלקים, וכל חלק לרדד לעלה ולאפות בתבנית קפיצית קוטר 26 ס"מ , בחום בינוני כ-20 דקות. להניח להתקרר.
בינתיים להקציף את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר.
להניח עלה אפוי אחד בתבנית, למרוח עליו מחצית מהקצפת, להניח את העלה השני, למרוח את מחצית הקצפת ולכסות בעלה השלישי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
