הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שקדים מולבנים
70 גרם קמח
3 לימונים סחוטים
3 קליפות לימון מגורדות
225 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
200 גרם סוכר
6 ביצים מופרדות
300 גרם גבינת ריקוטה (אורדה) טרייה ביותר
אופן ההכנה
1. מרסקים את השקדים ריסוק גס במעבד מזון.
2. שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת המיקסר ומקציפים כמה דקות לתערובת בהירה. מוסיפים את החלמונים אחד-אחד ואחר-כך את השקדים, המיץ וקליפת הלימון.
3. מועכים ומרסקים היטב את הגבינה במזלג ומוסיפים אותה לקערת המיקסר תוך עבודת המכשיר.
4. מקציפים את החלמונים לקצף רך ומוסיפים לתערובת העוגה.
5. משמנים בחמאה תבנית בקוטה 26 ויוצקים לתוכה את התערובת.
6. אופים בחום של 160°c במשך 35-40 דקות. בודקים באמצעות קיסם שיצא יבש, מקררים כשעה ואוכלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
