חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיר, וטעים מאוד
שעועית ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיר, וטעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חב' שעועית ירוקה (סנפרוסט).לא צריך להפשיר את השעועית מראש, אפשר להשתמש ישר מהמקפיא.
5 שיני שום כתושות(או יותר למי שאוהב שום, מי שמרבה, הרי זה משובח).
שמן זית לפי הטעם ( בערך 3 כפות)
עגבניה פרוסה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לפי הסדר לסדר בסיר:
שמן,שעועית ירוקה, שום כתוש על השעועית(לפזר), עגבניה, גם לסדר שכבה על השעועית,
מלח פלפל שחור לחמם על אש גבוהה 2 דק', להנמיך לאש נמוכה מאוד לבשל 30דק' לנער את הסיר קלות כל 5-10 דק' ( לא לטלטל).
בתיאבון.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון